FAIL (the browser should render some flash content, not this).


"Nie poznamy prawdy, nie znając przyczyny"

Arystoteles



"Lecz początki,
 potem i leki nie pomogą"


Owidiusz








 


Analiza działalności gastronomicznej

        Analiza części gastronomicznej ocenia zarówno standardy obsługi na poszczególnych stanowiskach, sposoby obniżenia kosztów, ale i dodatkowo anlizuje efektywność gospodarowania surowcem, stopień jego wykorzystania, gospodarkę magazynową, źródła przychodów i kierunki rozchodów oraz politykę cenową i metodykę ustalania cen w gastronomii, a także planowania menu. 
       
        Analiza wskazuje na metoologię nadzorowania kosztów w całym procesie produkcyjnym, już od momentu zakupu surowca poprzez przyjęcie towaru, magazynowanie, przygotowanie posiłków , aż do momentu sprzedaży gotowej potrawy.
       
        Ocenia się również funkcjonowanie poszczególnych komórek organizacyjnych działu gastronomii (magazyny, kuchnia, bar, restauracja, room service, catering) zarówno pod względem organizacyjnym jak i ekonomicznym (tzw. szczelność systemu). Analiza przewiduje również ocenę stopnia i porawności wdrażania systemu HACCP w gastronomii.
 


                                                                                           Powrót  O



Notice: Use of undefined constant kontakt - assumed 'kontakt' in /var/www/clients/client1/web39/web/adventor/index.php on line 105


ALL CONTENT COPYRIGHT © 2006 "STUDIO H". ALL RIGHTS RESERVED
REPRODUCTION OR REDISTRIBUTION WITHOUT PERMISSION IS STRICTLY FORBIDDEN